Let's Grill & cheer

Party time? Make it special cu o experiență LIVE COOKING în centrul orașului!

Rezervă

Experiența FOOM

Aducem barbecue-ul la rang de artă prin carne de calitate, tehnica slow cooking și un smoker american Southern Pride, „the Rolls Royce of smokers”, cum îl numește Gordon Ramsey, singurul din Iași de acest fel.

Îmbinăm tradiția barbecue-ului texan cu autenticitatea ingredientelor locale și oferim o experiență culinară care redefinește standardele.

Carne Premium

Totul începe cu ce punem în smoker.
Prietenii noștri de la TURMA - Premium Beef nu doar că sunt top în creșterea unor rase nobile, dar sunt experți în tehnici de tăiere americane și europene. Ne furnizează cele mai rare cut-uri brisket, skirt steak sau picanha - pentru a savura gustul cărnii de vită altfel decât îl știai până acum.

Tehnici precise

Știm exact ce să facem, cum să facem.
Porționăm carnea, o învăluim într-un mix de condimente, o lăsăm în smoker la temperaturi joase—până la 20 de ore și-o punem apoi pe grătar sau plita încinsă.
Așa-i dăm crustă, frăgezime și suculență.

Low & Slow

Avem smoker, răbdare și avem tehnică. Suntem singurii din Iași specializați în slow cooking și reverse sear. Prin slow cooking, gătim carnea lent, la temperaturi joase, și-i intensificăm gustul cu arome de lemn de cireș, măr sau stejar. În tehnica reverse sear, ținem carnea mai întâi la temperatură scăzută, apoi o rumenim rapid pe grătar, pentru o crustă crocantă și un interior suculent.

MEET THE CHEF: Ștef

The GrillFather este Ștefăniță Costin. Bucătărește de peste 10 ani și are pasiune pentru grilling de-o viață. Pentru el, BBQ e o întreagă filozofie, un proces aproape ritualic cu care își uimește toți invitații la fiecare eveniment. 

Live Cooking show-ul devine, așadar, o experiență în sine. Ștef aduce în fața invitaților un carving station cu steak-uri irezistibil de tentante – coaste, obrăjori, brisket de vită, dar și specialitățile noastre: 

Thor Hammer – o tăietură în formă de „ciocan”, cărnoasă, puternic marmorată, din partea de mijloc al piciorului de vită, spectaculoasă prin dimensiune și gust 

Picanha — o tăietură specială din partea interioară a pulpei de vită, specific Americii de Sud și foarte apreciată pentru textură fină și fragedă. 

Toate cărneturile sunt acompaniate de garnituri și sosuri făcute in house. Un spectacol al gustului care se cere trăit și savurat.

MEET THE Brewer: Leo

Când berea și BBQ se întâlnesc, experiența gustului devine epică. Și dacă se știe că lucrurile bune se fac în echipă, atunci duo-ul Leo & Ștef e dovada perfectă.

Leo este berar, fondator Nemțeana și antreprenor cu spirit viu. Berea nu e doar o afacere, ci o pasiune care a crescut odată cu el.

Tradiția începută de tatăl său în urmă cu mai bine de 30 de ani a devenit, din 2014, o afacere de familie. Cu o rețetă din anii ’80, păstrată și rafinată de-a lungul timpului, Leo a reușit să îi aducă un twist modern, făcând o bere care se simte și se gustă diferit. Fiecare variantă de Nemțeana – blondă, arămie, bordo sau fără alcool – este nefiltrată și plină de personalitate, exact cum trebuie să fie cu adevărat o bere artizanală. 

Ne place să facem lucrurile așezat, cu răbdare și cu sens, că-i vorba de carne gătită lent în smoker sau bere la fermentat. Avem un pairing de neegalat – o echipă care prețuiește valoarea prieteniei, a conexiunilor autentice și a momentelor speciale trăite împreună.

Smells like a Great Party

Petrecere corporate, aniversare, reuniuni de familie – you name it! Avem tot ce-ți trebuie pentru un mix perfect între vibe-ul urban și autenticitatea locală: preparate slow cooked, bere artizanală, vinuri care fac cinste Iașiului și un spațiu modern, inspirat din simplitatea puburilor scandinave. 

Rezervă o întreagă berărie doar pentru evenimentul tău, chiar pe Lăpușneanu. Sau venim noi într-o locație aleasă de tine, cu grill mobil și Ștef ca private chef. 

Ți s-a aprins pofta după o experiență BBQ autentică?

Completează formularul și revenim cu o ofertă personalizată: